Zanimljivosti

Grad traži vježbenike – volontere

Gradska uprava traži 10 vježbenika volontera koje će zaposliti radi stručnog usavršavanja, bez zasnivanja radnog odnosa.

Pa iako neće imati status službenika te neće biti u radnom odnosu vježbenici – volonteri imaju pravo na zdravstveno i mirovinsko osiguranje i zaštitu na radu, kao i pravo na novčanu potporu od 1 600 kuna.
Javni poziv upućen je za dostavu prijava za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u upravnim tijelima Grada Dubrovnika, a s ciljem korištenja mjera „Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa „ putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Kandidati moraju ispunjavati i određene uvjete, a to je da su nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju HZZ sa završenim fakultetom (VSS), bez radnog iskustva ili s radnim iskustvom do 6 mjeseci i do 29 godina života, da su nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju HZZ sa završenom srednjom školom, bez radnog iskustva ili s radnim iskustvom do 6 mjeseci i do 25 godina života, te da ispunjavaju uvjet tražene stručne spreme za poslove za koje se stručno osposobljavaju.

Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa traje 12 mjeseci u punom radnom vremenu ( 8 sati dnevno).
Kako se ističe u pozivu volonterski rad obavlja se na temelju pisanog ugovora s pročelnikom Upravnog odjela, prema programu stručnog osposobljavanja za rad te pod vodstvom mentora, a prije sklapanja ugovora kandidati će biti pozvani na razgovor. Prijave se primaju do 8. studenog 2011
 

Pročitajte još

VIDEO Kako je gradnja Pelješkog mosta izgledala sa satelita

Dulist

[VIDEO] Evo kako je izgledao vatromet s mora!

Dulist

VIDEO Ovako se slavi povezivanje Lijepe naše!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija