Grad

Grad s tisuću kuna sufinancira udžbenike srednjoškolcima

Udžbenici

Grad Dubrovnik i ove će godine sufinancirati nabavu udžbenika učenicima srednjih škola u iznosu do tisuću kuna. Pravo ostvaruju učenici koji imaju prebivalište na području Grada dulje od 6 mjeseci od datuma podnošenja zahtjeva.

Kako javljaju iz Grada, uz zahtjev za sufinanciranje udžbenika potrebno je dostaviti izvornik računa za kupljene knjige, potvrdu o školovanju te preslike osobnih iskaznica roditelja (ukoliko su starije od 6 mjeseci, u suprotnome potrebno je dostaviti uvjerenja o prebivalištu). Zaprimanje zahtijeva je u tijeku, a obrazac se može preuzeti na stranicama Grada Dubrovnika.

Odabrani su i ponuditelji po ranije raspisanoj javnoj nabavi za udžbenike te radne materijale za osnovne škole na području grada Dubrovnika. Po okončanju postupka udžbenici i obrazovni materijali bit će isporučeni školama, a učenici će u tjednu prije početka nastave biti pozvani osobno iz preuzeti.

Pročitajte još

Skala jutros nije zaplovila prema Lokrumu

Dulist

Dubska i Neumska ulica dobivaju nove cjevovode vodoopskrbe

Dulist

TURISTIČKO VIJEĆE Započeo je oporavak, vidljiv je porast broja turista

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija