Grad

Grad omogućio zaposlenicima testiranje, građani moraju predočiti covid potvrdu ili negativan test

Grad omogućio zaposlenicima testiranje, građani moraju predočiti covid potvrdu ili negativan test

Od utorka, 16. studenog stupa na snagu odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite o obveznim covid potvrdama u svim državnim i javnim službama. Slijedom toga, covid potvrde ili negativan test na virus COVID-19 obvezan je u za sve zaposlenike Grada Dubrovnika, ali i građane koji će ulaziti u službene prostorije Grada.

-Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, za ulazak u službene prostorije gradske uprave bit će potrebno predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju, uz osobni identifikacijski dokument. Osim djelatnika, iste dokumente obvezne su predočiti i sve osobe koje dolaze u službene prostorije, uključujući stranke, pružatelje usluga ili druge osobe koje dolaze u prostore gradske uprave po bilo kojoj osnovi – navode iz Gradske uprave.

Napominju kako je za svoje zaposlenike Grad Dubrovnik omogućio testiranje, a svi građani mole se da prilikom dolaska u službene prostorije pripreme tražene dokumente i poštuju propisane odredbe. Napominje se kako je u zatvorenim prostorima i dalje obvezno pridržavanje epidemioloških mjera.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist