Aktualno

Grad ‘blefirao’ s lancima na Pilama

Grad 'blefirao' s lancima na Pilama

Grad Dubrovnik očito je 'blefirao' kad je u kolovozu na Pilama pripremio lanac s namjerom sprječavanja autobusa 'agencija neplatiša' da normalno obavljaju svoj posao.

Naime, na sastanku s predstavnicima Grada Dubrovnika krajem kolovoza policijski službenici iz Odjela sigurnosti cestovnog prometa utvrdili su kako Grad Dubrovnik na području Pila nije imao niti u budućnosti ima namjeru postaviti rampu na platou Pila, niti na tom području ima namjeru mijenjati postojeću prometnu signalizaciju.
 
Dakle, pripremljeni lanci i najave gradonačelnika Vlahušića na kraju su se pokazale blefom, kako bi se agencije neuspješno prisililo da plate naknadu za zaustavljanje autobusa na platou Pila.
 
Podsjetimo, osam turističkih agencija koje odbijaju plaćati naknadu za zaustavljanje autobusa na platou Pila obratilo se Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj nakon što su im vozači autobusa obaviješteni od strane Grada Dubrovnika da će biti onemogućeni u korištenju dijela kolnika na području Pila koji se koristi za ukrcaj i iskrcaj putnika i gostiju.

Tada su agencije zatražile od PU da provede upravni i inspekcijski nadzor zbog najavljenog postavljanja rampe na Pilama. Na kraju se ispostavilo da je sve bio 'samo fol'.

Pročitajte još

Od ovog ponedjeljka otvoreno Libertasovo prodajno mjesto u Župi

Dulist

[FOTO] LEONARDA TIKVICA ‘PEP konferencija je prilika mladima za čuti iskustva stručnjaka iz prve ruke’

Nora Di Leo

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist