Crna kronika

GP KARASOVIĆI U teretnom vozilu pronađena gotovo 52 kila ‘trave’

trava

Ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom graničnom prijelazu Karasovići, jučer 1. lipnja oko 9.10 sati pristupilo je teretno vozilo albanskih nacionalnih oznaka u kojem je pronađeno 46 paketa marihuane, ukupne težine 51.590 kg.

Vozilom je upravljao 26-godišnji državljanin Albanije, a droga je pronađena u preinačenom dijelu vozačevog i suvozačevog sjedišta. Naime, tijekom obavljanja granične kontrole policijski službenici Policijske postaje Gruda u suradnji sa djelatnicima Carine uočili su preinake u spomenutom dijelu teretnog vozila zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje te je od Županijskog suda u Dubrovniku zatražen nalog za pretragu. Pretragom su u preinačenom dijelu pronađeni paketi sa drogom čija sveukupna tržišna vrijednost iznosi gotovo 800 tisuća kuna, dok bi ova količina u uličnoj preprodaji dosegla iznos od preko 2,5 milijuna kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 26-godišnji državljanin Albanije jutros je doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

PRIPAZITE NA ROMANTIČNE PREVARE Predstavila se kao izbjeglica iz Sirije i pokrala 64-godišnjaka

Dulist

PONEDJELJAK NA CESTAMA U tri prometne nesreće teško ozlijeđene četiri osobe

Dulist

PROMETNA NESREĆA Sudar automobila i motocikla, ima ozlijeđenih

Dulist