Crna kronika

GORJELO KOD ZGRADA SOLIDARNOSTI Požar gasili vatrogasci i građani

Požar i vatrogasci (Ilustracija)

Iz Županijskog centra 112 izvijestili su o požaru na otvorenom prostoru kod zgrade Solidarnosti, a koji je buknuo u subotu 15. srpnja oko 22.50 sati.

-Na intervenciju je upućena JVP Dubrovnik, a pomoć u gašenju pružili su i građani do dolaska vatrogasaca . Požar je brzom intervencijom ugašen. Izgorjelo je oko 20 metara četvornih trave i leandra – ističe se u priopćenju.

Iz ŽC 112 također su izvijestili o požarima kod mjesta Prud te u Babinom polju na Mljetu. Požar kod Pruda buknuo je u subotu oko 19.50 sati, a prema informacijama JVP Metković požar je ugašen u 20.20 sati, pri čemu je izgorjelo oko 1000 metara četvornih trave i niskog raslinja. Požar u Babinom polju, koji je buknuo na objektu istog dana oko 15.35 sati, brzom je intervencijom ugašen.

ŽC 112 također je izvijestio o medicinskom prijevozu zrakom helikopterom HRZ-a pacijenta iz Dubrovnika za KBC Split jučer ujutro u 8.22 sata, o prometnoj nesreći u Platu u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, kao i o jučerašnjoj intervenciji HGSS-a na Lokrumu.

Foto: ilustracija

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist