Kultura

GODIŠNJA AUDICIJA Dubrovački komorni zbor prima nove članove!

Godišnja audicija održat će se u razdoblju od 10. listopada do 27. listopada 2022., ponedjeljkom i četvrtkom u 20 sati, u prostorijama Centra za mlade. Adresa je Obala Ivana Pavla II. 47.

Dubrovački komorni zbor pruža priliku i profesionalcima i amaterima da se bave vrhunskom umjetnošću i da svoj talent oplemenjuju u uzbudljivom i ugodnom okruženju. Audicija je otvorena za sve zainteresirane od 16. godina pa nadalje.

Princip audicije je izuzetno jednostavan i lak za kandidata: dovoljno je pokazati raspon glasa ponavljanjem jednostavnih muzičkih sekvenci, bez dodatnih priprema. Za članstvo nije potrebna glazbena naobrazba niti glazbeno iskustvo, iako je poželjno.

Ukoliko ste zainteresirani ili želite čuti više informacija možete nas slobodno kontaktirati: Ana – 0996463817, Tomislav: 0989356044.

DUBROVAČKI KOMORNI ZBOR osnovan je početkom 1994., sastoji se od tridesetak pjevača amatera. Već od osnutka zbor postavlja visoke, gotovo profesionalne kriterije i postaje jedan od najboljih hrvatskih pjevačkih zborova. Iako njeguje uglavnom a cappella, zbor često surađuje s uglednim orkestrima, solistima i dirigentima. Njegov raznovrsni repertoar obuhvaća djela od gregorijanskih korala do suvremene glazbe 21. stoljeća, s posebnim naglaskom na zborske skladbe hrvatskih autora. Umjetnički ravnatelj i dirigent zbora od osnutka je maestro Frano Krasovac. Zbor je osvojio brojne nagrade i gostovao diljem Hrvatske i Europe.

Pročitajte još

Kustosica Jelena Tamindžija Donnart u centru umjetnosti CCA Andratx

Mia Njavro Banić

KONAVOSKI VEZ Izložba ‘Konavoski kaleidoskop’ u Zavičajnom muzeju Konavala

Dulist

IZLOŽBA UZ OBLJETNICU ROĐENJA ĐURA PULITIKE ‘Nije on kriv, on je slikar!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija