DuList IN

GLAZBENO PUTOVANJE ‘OVER THE RAINBOW’ Veličanstvena završnica Midsummer Scene Festivala

Midsummer Scene Festival ove je godine bogatim programom razveselio dubrovačku kulturnu publiku te brojne goste Grada.

Jedini hrvatski Festival na engleskom jeziku u nedjelju će zatvoriti koncert koji će nas provesti kroz najpoznatije mjuzikle i filmove. Nagrađivani umjetnici sopranistica Danijela Pintarić i pijanist Darko Domitrović danas, 5. rujna u 20.30 sati u Kazalištu Marina Držića pripremaju glazbeno putovanje OVER THE RAINBOW – Music of stage and screen s nekim od najljepših songova koje svi dobro poznajemo.

Poseban trenutak na ovom koncertu bit će nastup omiljene dubrovačke klape Kaše. Oni će za ovu prigodu otpjevati dva uglazbljena Shakespeareova soneta na engleskom jeziku, a koje je uglazbio Vicko Dragojević te tako najaviti njihov koncert Shakespeareovih soneta za sljedeću godinu.

Midsummer Scene je projekt TZ Grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika, a u produkciji Brilliant Events, Dubrovnik i Honey-tongued Theatre Productions London, a ovogodišnje izdanje je u suorganizaciji s Kazalištem Marina Držića.

Pročitajte još

[ŠAPA TJEDNA] Kako biste opisali svog mezimca? Naša nova rubrika za Vaše najbolje prijatelje

Dulist

Toplo siječanjsko sunce izmamilo Dubrovčane u đir Uvalom

Zvonimir Pandža

JEDAN, JEDINI I NEPONOVLJIV Sretan rođendan, gosparu Andrija!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija