DuList IN

GLAZBENA POSLASTICA S DuListom na koncert S.A.R.S.-a!

GLAZBENA POSLASTICA S DuListom na koncert S.A.R.S.-a!

Treća glazbena poslastica kojom se ljetna glazbena bajka u Valamar hotelima nastavlja je koncert mega popularnog benda S.A.R.S. koji će se održati 28. kolovoza 2016. u kampu Solitudo, u prostoru bivše diskoteke Divinae Folie.

Ovom prilikom, dragi čitatelji, dijelimo vam dvije ulaznice za koncert, a javiti nam se možete na e -mail nagradna@dulist.hr – prva osoba koja ostavi svoje podatke i kontakt broj, osvaja dvije ulaznice!

Osnovana prije točno 10 godina, grupa krajnje neuobičajenog naziva, Sveže amputirana ruka Satrijanija, S.A.R.S. vrlo brzo je plasirala megahit Buđav lebac, koji je, preko tada relativno svježe platforme Youtube, došao u svaki kutak regije. Buđav lebac nije ostao one hit wonder jer su se već na prvom albumu pojavile pjesme Ratujemo ti i ja, Debeli lad i Rakija, a 2011. godine izlazi prvi album Perspektiva i istoimeni single, koji je vrlo brzo u potpunosti zasjenio uspjeh Buđavog lepca. 2013. godine izlazi album Kuća časti, s kojeg dolazi do sada najveći hit grupe S.A.R.S., prekrasna balada Lutka, koja postavlja rekordnih 25 milijuna pogleda na Youtubeu.

U proljeće 2016. godine, je izašao i Poslednji album. To je dovelo do raznih glasina kako grupa prestaje s radom, no istina je sasvim suprotna, grupa S.A.R.S. radi više nego ikad prije, ali isto tako prati svjetske trendove, dok je na domaćem terenu kreator novih trendova. Nakon što je postavila nove regionalne trendove u vidu promocije preko Youtube-a, društvenih mreža do besplatnog preuzimanja albuma, tako sada odustaje od albumskog formata te su odlučili dalje izdavati samo single-ove.

Koliko su uspješni u svojim izvedbama dubrovačka publika moći će uvjeriti već 28. kolovoza u kampu Solitudo.

Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od 80 kuna u pretprodaji te 100 kuna na dan koncerta i to na recepciji kampa Solitudo od 7:00 do 23:00 te u Bistro Solitudu od 12:00 do 23:00.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist