Kultura

Glazba Ston zvukovima Dalmacije oduševila publiku u Gorskom kotaru

Glazba Ston nastupila je na Prvom proljetnom koncertu održanom 15. travnja u Ravnoj Gori u Gorskom kotaru u organizaciji Puhačkog orkestra KUD-a “Sloga” iz Ravne Gore.

Na koncertu međunarodnog karaktera uz Glazbu Ston nastupio je i KUD godba na pihala Semič iz Slovenije te domaćini, Puhački orkestar KUD-a “Sloga” Ravna Gora. Prvi proljetni koncert nastao je nakon uspješne suradnje koja je započela 2019. godine kad je Puhački orkestar iz Ravne Gore gostovao na Međunarodnom festivalu puhačkih orkestara u Stonu koji od 2011. godine organizira Glazba Ston.

Nakon vikenda u Gorskom kotaru, obilaska Ravnogorske zelene tržnice, Proljetnog sajma u Delnicama te druženja u Izletištu Šumska bajka u Liču, Glazbu Ston već sljedećeg tjedna očekuje novo putovanje. Od 29. travnja do 1. svibnja boravit će u Križevcima na poziv Gradskog puhačkog orkestra Križevci. Nastupit će na međunarodnom festivalu puhačkih orkestara POOHfest u subotu, 29. travnja u paviljonu na trgu Josipa Jurja Strossmayera s početkom u 18 sati.

 

Pročitajte još

POMAMA ZA ‘KAFETARIJOM’ Sve ulaznice rasprodane ili rezervirane, otvorena lista čekanja

Dulist

OTVARANJE IZLOŽBE I RADIONICA STRIPA U FLORI ‘Striptokok’ Davora Schunka

Dulist

KAPELA TRANSFORMIRANA U ROZARIJ SV. STJEPANA Nesvakidašnja izložba Dubravke Lošić u Labinu

Dulist