Kultura

Glazba Ston zvukovima Dalmacije oduševila publiku u Gorskom kotaru

Glazba Ston nastupila je na Prvom proljetnom koncertu održanom 15. travnja u Ravnoj Gori u Gorskom kotaru u organizaciji Puhačkog orkestra KUD-a “Sloga” iz Ravne Gore.

Na koncertu međunarodnog karaktera uz Glazbu Ston nastupio je i KUD godba na pihala Semič iz Slovenije te domaćini, Puhački orkestar KUD-a “Sloga” Ravna Gora. Prvi proljetni koncert nastao je nakon uspješne suradnje koja je započela 2019. godine kad je Puhački orkestar iz Ravne Gore gostovao na Međunarodnom festivalu puhačkih orkestara u Stonu koji od 2011. godine organizira Glazba Ston.

Nakon vikenda u Gorskom kotaru, obilaska Ravnogorske zelene tržnice, Proljetnog sajma u Delnicama te druženja u Izletištu Šumska bajka u Liču, Glazbu Ston već sljedećeg tjedna očekuje novo putovanje. Od 29. travnja do 1. svibnja boravit će u Križevcima na poziv Gradskog puhačkog orkestra Križevci. Nastupit će na međunarodnom festivalu puhačkih orkestara POOHfest u subotu, 29. travnja u paviljonu na trgu Josipa Jurja Strossmayera s početkom u 18 sati.

 

Pročitajte još

Lerovo ‘Uglavnom vedro’ u Lazaretima

Dulist

GALERIJA FLORA Otvorena izložba polaznika PopHeart Factory radionica za djecu i odrasle

Dulist

[FOTO] PROLJEĆE PRI DVORU Folklorna večer ‘Pjesma, ples i mi’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija