Aktualno

Gimnazijalci sudjelovali u obilježavanju Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Policijski službenici za prevenciju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zajedno s učenicima trećih i četvrtih razreda Gimnazije Dubrovnik, uz podršku članova Povjerenstva za ravnopravnost spolova Dubrovačko-neretvanske županije su u petak, u popodnevnim satima, u prostorijama Centra za mlade grada Dubrovnika prigodnom radionicom obilježili Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Na održanoj radionici razgovaralo se o nasilju nad ženama, njegovim posljedicama, kao i mitovima i činjenicama koji se odnose na temu nasilja nad ženama. Policijski službenici za prevenciju prisutne su upoznali s novim preventivnim projektom Ministarstva unutarnjih poslova „Lily“ usmjerenog na sprječavanje nasilja prema ženama. Hrvatski sabor 2004. godine, proglasio je 22. rujna Nacionalnim danom borbe protiv nasilja nad ženama, u spomen na tri smrtno stradale žene na Općinskom sudu u Zagrebu tijekom brakorazvodne parnice.

Pročitajte još

U ČETVRTAK I PETAK Svečana promocija 334 studenta Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

PROVJERILI SMO Hoteli i kampovi razvili protokole za testiranje, gostima nude i kućne testove

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija