DuList PROMO

GDJE DOČEKUJETE NOVU GODINU? Klub Elyx priprema večer za pamćenje

Na dubrovačku klupsku scenu sredinom ljeta ušao je Night club Elyx, otvoren na Pilama, u prostoru bivših klubova Fuego i Sky. U kratkom razdoblju privukli su veliki broj posjetitelja te dokazali koliko su Dubrovčani, ali i gosti Grada željni dobre zabave. U razgovoru s jednim od vlasnika kluba Elyx Franom Beusanom provjerili smo koji su njihovi planovi za veliki doček Nove godine.

– S obzirom da smo novi klub i ovo je naša prva Nova godina, potrudit ćemo se da ovo bude jedan kvalitetan doček i dobra zabava. Otvorili smo vrata 23. srpnja i od tada se trudimo napraviti neku novu priču kako bismo obogatili takvu vrstu ponude u Dubrovniku – naglasio je Beusan.

– Dobra zabava i nezaboravan doček su zagarantirani, uz kombinaciju domaće i zabavne glazbe koju će puštati naš, već poznati DJ te uz posebne ponude za rezervaciju stolova – rekao je Beusan, ističući kako su VIP stolovima uključeni u cijenu boca pjenušca i dvije boce premium žestokog pića, a stajaćim stolovima pjenušac i jedna boca žestokog pića.

Također je napomenuo kako je program za blagdanske dane pred Novu godinu već objavljen te očekuju veliki broj posjetitelja na nadolazećem nastupu Indire Levak te za Badnju večer i Božić.

– Radimo svaki dan osim nedjelje, od 23 do 5 ujutro. Ljudi dolaze kad se zatvore kućice i zabava stvarno traje do jutra – naglasio je, pozivajući još jednom sve da im se pridruže u stvaranju nezaboravnih uspomena.

Za rezervacije stolova i više informacija o događajima nazovite broj 095 383 3422.

Pročitajte još

ALLURE BEAUTY POINT NA NOVOJ ADRESI Bili smo na otvorenju, pogledajte tko je sve došao!

Dulist

PRILIKA ZA POSAO Želiš postati dijelom jedinstvene priče na tržištu?

Dulist

CENTAR ZA JEZIKE UNIDU Novi ciklus programa učenja stranih jezika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija