Sport

Gavun osvojio mali “Wembley”

Gavun osvojio mali "Wembley"

Fast food Gavun pobjednik je malonogometnog, ove godine jubilarnog 20. Turnira na male barice ''Montovjerna 2012''.

U finalu su rezultatom 4:2 slavili protiv momčadi Konoba Bonaca Sustjepan te tako ponovili uspjeh iz 2010. godine kada su kontra domaćina osvojili mali ''Wembley''.

Konoba Bonaca imala je dva puta vodstvo (1:0, 2:1), međutim u posljednjih pet minuta susreta Fast Food Gavun je potvrdio ulogu favorita turnira te okrenuo rezultat u svoju korist. Treće mjesto pripalo je Konobi Maestral Ston koja je uvjerljivo slavila protiv momčadi HC (7:0). Inače, Konoba Maestral Ston je i prošle godine osvojila treće mjesto. 

Pobjednik turnira nagrađen je pokalom i novčanom nagradom od 5.000 kuna, drugoplasirana momčad Konoba Bonaca Sustjepan dobila je pokal i novčanu nagradu od 3.000 kuna, Konoba Maestral Ston kao trećeplasirana momčad osvojila je 1.500 kuna i pokal, a prvi put na malom ''Wembleyu'' organizator turnira, ASD Montovjerna, nagradio je i četvrtoplasiranu momčad novčanom nagradom od 1.000 kuna koju je osvojila momčad HC. 

Najbolji strijelac turnira je Viktor Lekaj (Konoba Maestral Ston) s 6 postignutih pogodaka dok je najboljim igračem najvećeg turnira u županiji proglašen Denis Kočić iz pobjedničke momčadi. Trofej ''Hrabro srce'' koji se dodjeljuje najhrabrijem i najsrčanijem igraču turnira pripao je Domagoju Matiću iz momčadi HC, a 'najpoštenija' momčad turnira, kojoj je pripao pokal ''fair-play'' je momčadi Taxi Stojić. 
 
U zabavnom dijelu programa finalnog dana turnira kojeg je vodio popularni Vjeverica, nastupile su državne prvakinje u stepu – Plesni klub Step n' jazz koje su na kraju bile nagrađene sa gromoglasnim pljeskom 600-tinjak gledatelja sa tribina malog ''Wembleya''..

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist