Grad

PRIJEDLOG VIJEĆNICIMA ‘Paščara’ kao privremeni parking za građane

Parkiralište ispod Minčete, odnosno Paščara trebala bi postati privremeni parking za građane. Najavio je to ove srijede gradonačelnik Mato Franković. U četvrtak će se ta točka naći na 35. sjednici Gradskog vijeća. Naime, Grad Dubrovnik je danas trebao s navedenog parkirališta ukloniti znakove i lanac jer je Općinski sud to odredio kao privremenu mjeru nakon što je donio presudu u korist pojedinih takstista koji nisu mogli koristiti to parkiralište kao taksi stajališta. Na parkiralištu su do danas mogli samo parkirati taksisti iz Sindikata taksista.
– Grad Dubrovnik je nepravomoćno izgubio spor, o pravomoćnosti ćemo još sačekati. Mi vjerujemo da ćemo u pravomoćnosti taj spor i dobiti. Mi smo legalisti i odluku suda treba poštivati. Iz tog razloga smo dali nalog da se ukloni sve što je sud rekao da se ukloni. Na 35. sjednici Gradskog vijeća imat ćemo izvanrednu točku gdje ću predložiti gradskim vijećnicima, obzirom da se radi parking na Gradcu, da parking sada na Minčeti bude privremeni parking za građane. Mislim da je to u redu i tako ćemo to napraviti, svi će biti sretni i zadovoljni i nadam se da će iz ovih društava koji su podigli tužbe, biti zadovoljni jer će i oni, ako su građani Grada Dubrovnika moći parkirati tamo – istaknuo je Franković.

Pročitajte još

KLM od lipnja uspostavlja svakodnevnu liniju Amsterdam-Dubrovnik

Dulist

FRANKOVIĆ Ovo je neviđeni skandal! Kako je moguće da Laguna Trade posjeduje radnu verziju rješenja, a Grad i Ministarstvo nisu ni znali za postupak!

Dulist

‘SURADNJA JE SNAŽNA I KONTINUIRANA’ Gradonačelnik primio predstavnike dubrovačkog Crvenog križa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija