Politika

Franković zbog kupnje TUP-a ‘zaradio’ kaznenu prijavu!

Netko me je kazneno prijavio za kupnju TUP-a – rekao je gradonačelnik Mato Franković na Gradskom vijeću tijekom rasprave o pripajanju društva Elektrocarbon Esop UTD Ragusi. U njoj je, dodao je, izneseno da je TUP plaćen više nego što vrijedi, a sve temeljno na materijalima koji su poslani na Gradsko vijeće, pa povučeni.
-Svi su u tim materijalima mogli vidjeti metodu procjene, a ona je bila zakup, a ne vrijednost nekretnina – iznio je Franković te napomenuo kako mjerilo kod donošenja strateških odluka nije vrijednost već budućnost.
-Vrijednost određujete vi, gradski vijećnici jer imate najveći alat za to u GUP-u – rekao je gradonačelnik te naglasio kako će budućnost cijelog prostora TUP-a biti sjajna, budući da Gradu itekako nedostaje prostora javnih sadržaja. Radi se i na projektu preseljenja knjižnice u prostor bivše tvornice.

Pročitajte još

PR STRUČNJAK KREŠIMIR MACAN Superizborna godina bit će super zanimljiva jer donosi previše nepoznanica!

Dulist

Hoće li biti na listi za parlamentarne izbore? Franković: ‘Nadam se da ne’

Dulist

Anita Bonačić Obradović poziva na dijalog: Buka je podigla buku!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija