Aktualno

Franković: Vučić je počeo skidati svoju janjeću kožu i oblačiti svoju pravu, četničku kožu

Franković: Vučić je počeo skidati svoju janjeću kožu i oblačiti svoju pravu, četničku kožu

Iz današnje Republike Srbije, putem Vučića čujemo povike o novoj ideji ‘Srpskog sveta’. Treba uvidjeti opasnost koja dolazi, i tenzija koje se podižu, i ideje o izgradnji Zračne luke u neposrednoj blizini Trebinja, problema koji se događaju u Crnoj Gori… – komentirao je ovog utorka gradonačelnik Mato Franković događanja u susjedstvu.
– Vučić je počeo skidati svoju janjeću kožu i oblačiti ponovno svoju pravu, četničku kožu, koju je uvijek i imao. To je bio čovjek koji je bio glavna osoba za medije u Miloševićevom režimu. To su ljudi koji se neće ispričati, kao ni ovi iz Trebinja. Šokirao sam se neki dan kad sam čitao intervju profesora Bazdana u kojem on poziva Trebinjce da dođu ovdje malo s nama komemorirati. Nemaju oni što dolaziti. Trebaju prvo kleknuti i ispričati se za sva zlodjela koja su učinili u ovom Gradu pa onda mogu doći kad god žele – dodao je i komentirao nadalje izgradnju zračne luke u Trebinju, u neposrednoj blizini izvorišta Omble.
-Putem Ministarstva vanjskih poslova i zaštite okoliša, već smo uputili protestna pisma prema BiH i tražili odgovore kako je moguće da se u neposrednoj blizini izvorišta Rijeke Omble gradi jedan tako veliki infrastrukturni objekt koji će neminovno ugroziti izvorište. Vjerujem da ćemo dobiti jasne odgovore o zaštiti navedenog. Čudno nam zvuči da Republika Srbija u BiH gradi zračnu luku. To sve zove na alarm. Ništa to ne miriše na dobro – rekao je Franković.

Pročitajte još

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist

[FOTO] SVEČANA DODJELA Ovo su laureati dubrovačkog sporta 2023.!

Dulist

POTPISAN UGOVOR Gradu 10 milijuna eura za rekonstrukciju i dogradnju OŠ Mokošica

Dulist