Grad

Franković: Vlahušić je potrošio 20 milijuna kuna suficita; Grad: Suficit će se znati tek u ožujku!

Franković: Vlahušić je potrošio 20 milijuna kuna suficita; Grad: Suficit će se znati tek u ožujku!

Predsjednik Gradskog vijeća HDZ-ov Mato Franković objavio je na svom Facebook profilu kako je gradonačelnik Vlahušić potrošio cjelokupni suficit Grada Dubrovnika u iznosu većem od 20 milijuna kuna.
– Gdje je nestalo 20 milijuna kuna? 31.12.2016. na računu Grada Dubrovnika bilo je 21 milijun kuna. Nakon što se podmire svi dosad pristigli računi, na računu Grada bit će petsto tisuća kuna.
Tehnički gradonačelnik je u 19 dana nove godine potrošio više od 20 milijuna kuna, odnosno cijeli suficit Grada Dubrovnika – napisao je Franković prenoseći informaciju koju je, prema njegovim riječima iznijela pročelnica za financije Anita Burić.
Glasnogovornik Grada Dubrovnika, HNS-ov Petar Ipšić napisao je kao odgovor ovoj tvrdnji na svom profilu koji glasi: kako mi je potvrdila pročelnica UO za financije, Grad Dubrovnik danas na računu ima 18 milijuna kuna. Što se tiče sredstava iz prošle godine, Grad je podmirio 99 posto računa iz 2016. godine, od kojih dio uvijek pristiže početkom iduće godine (dijelom i zbog toga što je posljednji rebalans usvojen tek u studenom).
Ipšić je ustvrdio i kako će se suficit znati tek nakon 1.ožujka.

Pročitajte još

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist