Grad

FRANKOVIĆ UZ DAN UČITELJA Neprocjenjiva je vaša uloga, djecu i mlade pripremate za život

U povodu današnjeg Svjetskog dana učitelja, dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku svima onima koji obavljaju ovaj važan posao.
Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, 

U povodu Svjetskog dana učitelja kojeg danas obilježavamo želim vam uputiti čestitke i zahvaliti vam u svoje osobno ime i ispred Grada Dubrovnika, na iznimnom svakodnevnom doprinosu, trudu i znanju kojeg ulažete u obrazovanje naših mladih naraštaja. 

Učiteljski poziv plemenit je i vrlo vrijedan način djelovanja, no zahtjeva vrlo visoku razinu odgovornosti, razumijevanja i povjerenja, posebice u današnjim vremenima, vremenima društvenih izazova i  digitalizacije. Ujedno, poziv je to koji iziskuje napore i nastojanja da našim učenicima olakšate školovanje, te učinite ljepšim čitav proces njihova odrastanja. 

Neprocjenjiva je vaša uloga, mudrost i entuzijazam, jer djecu i mlade uz roditelje pripremate za život i potičete da sada i u budućnosti budu uspješni, dobri i pošteni ljudi. 

Kvalitetno školovanje siguran je temelj za perspektivnu budućnost jednog društva. Nastavite i dalje kroz vašu profesiju raditi kako bi našim mladima pomogli u otkrivanju vlastitih potencijala, dajući im na takav način smjernice koje će ih poticati da uvijek ostanu željni učenja, ohrabreni pred novim iskustvima i ispunjeni zadovoljstvom nad svojim izvršenim zadaćama. 

Zahvaljujem Vam se na nesebičnosti i zalaganju, koji ostaju kao trajna spoznaja na vaš dragocjen i plodonosan rad.

Gradonačelnik Mato Franković

Pročitajte još

DUMAME I TINTILINIĆI Zabava u Uvali za malenu Luciju

Dulist

Obnavlja se cesta između Dubravice i Trstenoga, vrijednost radova 300 tisuća eura

Dulist

ZAPOČELI RADOVI VRIJEDNI 137 TISUĆA EURA Obnavlja se nogostup u Svetom Jakovu i Mokošici

Dulist