Grad

FRANKOVIĆ: Turistički promet sve više raste, za vikend će u Zračnu luku Dubrovnik sletjeti 96 aviona

Turistički promet svakim danom je sve veći i veći – napisao je na svome Facebook profilu gradonačelnik Mato Franković. Naglasio je kako je proteklog petka u večernjim satima brojač prometa u povijesnoj jezgri bio žute boje te je zabilježio 6500 ljudi što je, istaknuo je Franković, jasan znak turističkog oporavka.

-Istovremeno s turističkim oporavkom rastu nam i brojke zaraženih, delta virus predstavlja opasnost za nastavak turističke sezone i jedino odgovornim ponašanjem možemo spriječiti brzo širenje delta virusa, a samim time i omogućiti nastavak ovog pozitivnog trenda turističkog oporavka. Posljednja tri tjedna u našem Gradu cijepilo se 1992 naših sugrađanina što je uistinu respektabilan broj, no još uvijek nedovoljan za kontrolu virusa. Sve je na nama! – napisao je gradonačelnik.

Pročitajte još

[FOTO] STANOVNICI KARINGTONKE Gradonačelnik nas je trebao zaštititi. Ovo nije pravedno!

Dulist

Franković čestitao Roš Hašanu, Jom Kipur i Sukot

Dulist

SAD JE SLUŽBENO Imamo više od 2.500 stanova za najam i turiste

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija