Grad

Franković s gledateljima ARTE TV podijelio recept za održivi turizam

Gradonačelnik Mato Franković na poziv televizijske kuće ARTE gostovao je danas u Parizu u emisiji „27“.
Kako navode iz Grada Dubrovnika, pred višemilijunskim auditorijem, popularnog i iznimno gledanog programa francusko-njemačke produkcije gradonačelnik Franković je podijelio iskustva Dubrovnika koji se 2017. godine nalazio na listi gradova koje treba izbjegavati te istaknuo kako je to danas Grad primjer koji se razvija održivim smjerom koristeći suvremene alate prema odgovornijem turizmu i lokalnom razvoju.
Uz gradonačelnika Frankovića, u debati su sudjelovale Demy Vosiki, direktorica ureda Turističke zajednice Grčke u Parizu i Gilda Hernandez, direktorica Odjela za turistički i ugostiteljski menadžment na Sveučilištu Ramon Llull u Barceloni.
U listopadu 2021. na televizijskom programu ARTE TV objavljena je reportaža obvezi karantene u Dubrovačkoj republici, a gradonačelnik Franković je 2018. istoj medijskoj kući dao intervju na temu turizma, UNESCO-ve zaštite spomeničke baštine i politike.
Troškove puta, smještaja i gostovanja u programu emisije gradonačelniku Frankoviću snosi kanal ARTE.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Vlaho Arbulić: ‘Vječno sam zaljubljen u ‘komad’ zemlje na kojem sam odrastao’

Maria Prkut

[BEZ DOZVOLE KONZERVATORA] Pravoslavna crkva mora hitno ukloniti ulaz Muzeja ikona!

Dulist

[OVAJ ČETVRTAK U SPONZI!] Sastat će se opet stara klapa, ovoga puta za gospara Davora Gjiva Gjivoja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija