Aktualno

Franković pozirao s Rimcem i poručio: ‘Nevera iz Dubrovnika kreće u svijet!’

Franković pozirao s Rimcem i poručio: 'Nevera iz Dubrovnika kreće u svijet!'

Hvala Mati Rimcu što je odabrao upravo Dubrovnik i što je hrvatski automobil ‘Nevera’ svoju promociju doživjela upravo u našem Gradu – napisao je na svom Facebook profilu gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković koji se osim s Rimcem fotografirao i za volanom ove superjurilice.

– Nevjerojatna promocija Grada, a vjerujem kako i budući kupci Nevere uživaju u našem Gradu. Kada bih opet krenuo nabrajati što nas čeka u lipnju previše bi se ponavljao, ali jasno je vidljivo da za sve što smo radili i radimo imamo znanje, odlučnost i upornost. Uistinu je čast svaki dan služiti našem Gradu! – zaključio je Franković.

Franković pozirao s Rimcem i poručio: 'Nevera iz Dubrovnika kreće u svijet!'

Podsjetimo, Rimčeva Nevera službeno je predstavljena u Dubrovačkim vrtovima sunca gdje je izložena pred kupcima. Nevera je potpuno električni hiperautomobil sljedeće generacije koji otvara nove dimenzije u cestovnim performansama. S 1914 konjskih snaga iz četiri elektromotora, Nevera može ubrzati do 100 km/h za 1,85 sekundi, a do 100 milja na sat za samo 4,3 sekunde. Zapanjujuće ubrzavanje zadržava tijekom cijelog ciklusa punog gasa i dostiže 300 km/h od starta za 9,3 sekunde. Njena cijena je dva milijuna eura, a kako navodi sam Mate Rimac, doživjet će proizvodnju 150 komada te isporuke kupcima kreću ove godine.

Franković pozirao s Rimcem i poručio: 'Nevera iz Dubrovnika kreće u svijet!'

Foto:Facebook/Mato Franković

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist