Politika

FRANKOVIĆ PETROVU Božo, makni svoje prstiće s Grada gospara…

FRANKOVIĆ PETROVU Božo, makni svoje prstiće s Grada gospara...

Gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se putem društvenim mreža na današnje izjave čelnika Mosta Boža Petrova. Petrov je, podsjetimo, poručio Frankoviću da ako želi testirati tko mu je većina u Gradskom vijeću, neka idući tjedan pošalje prijedlog Rebalansa proračuna.
-Onda će se vrlo jasno vidjeti tko mu je većina i tko drži novi Dubrovački dogovor. Most u njemu nije i to ćemo pokazati – poručio je Petrov.
Nije dugo trebalo čekati na Frankovićev odgovor.
-Vidim da me Božo Petrov ničim izazvan spominje i navodi ako sam hrabar da pošaljem rebalans na izglasavanje. Rebalans će biti na Gradskom vijeću sigurno u rujnu ove godine ako mu je to toliko bitno kako bi pokazao da je protiv. Vjerujem da do rujna može pričekati. A, hrabrost se mjeri preuzimanjem odgovornosti. On je pokazao napuštajući Metković nakon dvije godine mandata kako su mu bitnije funkcije od odgovornosti. Zato Božo, makni svoje prstiće s Grada gospara jer mi znamo upravljati gradom jasno, javno i transparentno. Nakon četiri godine mandata, služenja Gradu dobili smo još veće povjerenje, više od 9 tisuća glasova naših sugrađana koji obvezuju, a to veliko povjerenje ćemo i opravdati. Nikad nećemo dopustiti da se Gradom upravlja od bilo kud osim Pred Dvorom 1, sviđalo se to nekome ili ne – poručio je čelniku Mosta Mato Franković.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist