Politika

FRANKOVIĆ PETROVU Božo, makni svoje prstiće s Grada gospara…

blank

Gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se putem društvenim mreža na današnje izjave čelnika Mosta Boža Petrova. Petrov je, podsjetimo, poručio Frankoviću da ako želi testirati tko mu je većina u Gradskom vijeću, neka idući tjedan pošalje prijedlog Rebalansa proračuna.
-Onda će se vrlo jasno vidjeti tko mu je većina i tko drži novi Dubrovački dogovor. Most u njemu nije i to ćemo pokazati – poručio je Petrov.
Nije dugo trebalo čekati na Frankovićev odgovor.
-Vidim da me Božo Petrov ničim izazvan spominje i navodi ako sam hrabar da pošaljem rebalans na izglasavanje. Rebalans će biti na Gradskom vijeću sigurno u rujnu ove godine ako mu je to toliko bitno kako bi pokazao da je protiv. Vjerujem da do rujna može pričekati. A, hrabrost se mjeri preuzimanjem odgovornosti. On je pokazao napuštajući Metković nakon dvije godine mandata kako su mu bitnije funkcije od odgovornosti. Zato Božo, makni svoje prstiće s Grada gospara jer mi znamo upravljati gradom jasno, javno i transparentno. Nakon četiri godine mandata, služenja Gradu dobili smo još veće povjerenje, više od 9 tisuća glasova naših sugrađana koji obvezuju, a to veliko povjerenje ćemo i opravdati. Nikad nećemo dopustiti da se Gradom upravlja od bilo kud osim Pred Dvorom 1, sviđalo se to nekome ili ne – poručio je čelniku Mosta Mato Franković.

Pročitajte još

Nikša Vukas: ‘Ovo je politički okršaj s ljudima koji ti smetaju’

Dulist

UKLJUČENI I FRIZERSKI SALONI Najam gradskih poslovnih prostora i javnih površina umanjen za 50 posto

Dulist

BURNA RASPRAVA O SMANJENJU NAKNADA Vićan Selmaniju: Možete mi reći da sam debeo i ružan, ali ne i da sam socijalno neosjetljiv

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija