Aktualno

FRANKOVIĆ ODGOVARA VLAHUŠIĆU ‘Vi ste bili jedan od kuhara u slučaju Frapa’

mato frankovic danska konzul inauguracija 772023 44

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković objavom na Facebooku odgovorio je nezavisnom gradskom vijećniku i bivšem gradonačelnik Andru Vlahušiću na temu Lapadske obale. Vlahušić je, podsjetimo, u priopćenju za javnost krivnju svalio na gradonačelnika.
-Osim što gospodine Vlahušić niste bili sposobni ishodovati građevinsku dozvolu za Lapadsku obalu, izmjenama i dopunama GUP-a 2014. godine pokušali ste legalizirati mogućnost izgradnje Marine Frapa u današnjem izdanju, a nakon čega je ponovno od strane Milanovićeve Vlade pod pokroviteljstvom Vas i Siniše Hajdaša Dončića izdana koncesija za Marinu Frapa suprotno natječajnoj dokumentaciji. No, ovaj drugi put je Vaša operacija, za razliku od prvog pokušaja dodjele koncesije, uspjela samo iz jednog razloga- zabranili ste Božu Memedu izjaviti žalbu na odluku o dodjeli koncesije. Stoga bi Vam gospodine Vlahušić bilo bolje šutjeti jer ste Vi bili jedan od kuhara u slučaju Frapa – ističe Franković te dodaje kako o svemu posjeduje dokumentaciju te kako je spreman bez problema suočiti se ne samo s Vlahušićem, nego i s gospodom Hajdaš Dončićem i Milanovićem na ovu temu.
-3 na 1 pa da vidimo kako bi objasnili građanima grada Dubrovnika što ste, za koga i u čijem interesu napravili. U tom sučeljavanju nek Vam ruke da i Franjo Pašalić pa možemo 4 na 1 razgovarati za okruglim stolom pred javnosti. Bilo bi to, siguran sam, korisno za građane, ali i za pravosudna tijela – zaključio je gradonačelnik.

Pročitajte još

Dok se konstituirao Sabor, političari za objed izdvajali svega 3 eura!

Dulist

[FOTO] SVEČANA 90. OBLJETNICA Orsan je simbol tradicije, predanosti i ljubavi prema moru

Dulist

NOVA INVESTICIJA KRALJA LAMINATA Darko Pervan počeo s izgradnjom Hotela Slano

Dulist