Aktualno

FRANKOVIĆ ‘Ne čekajte jesen za cijepljenje, za neke će tada biti kasno. Antivakseri, ne trošite vrijeme na komentare, ostanite doma’

FRANKOVIĆ 'Ne čekajte jesen za cijepljenje, za neke će tada biti kasno. Antivakseri, ne trošite vrijeme na komentare, ostanite doma'

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković poziva svoje sugrađane na cijepljenje, koje se u ponedjeljak, 23. kolovoza od 8 do 11 sati provodi u Studentskom domu.

-Dragi sugrađani svjedoci smo kako zbog zaraze Covid 19 virusom diljem svijeta sve veći broj necijepljenih ljudi završava u bolnicama na žalost brojni gube živote s ovom ni malo jednostavnom bolešću. Znanost je dala odgovor kako bi zaštitili prvenstveno svoje živote, a to je cijepljenje. Nemojte čekati jesen jer za neke će jesen biti kasno. Posljednjih sedam dana u našoj bolnici umrle su 3 osobe od COVID-a, a na respiratoru se nalaze 4 osobe. Nitko od njih nije bio cijepljen. Nemojmo se igrati svojim vlastitim životima. Pozivam Vas da sutra pođete na cijepljenje i na takav način zaštitite SVOJ život – ističe Franković. Dao je poruku i antivakserima:
-Dragi antivakseri nemojte trošiti vrijeme sa svojim komentarima na mom Facebook profilu o repovima, čipovima i ostalim čudima kako Vi nazivate “izmišljene bolesti”. Vi jednostavno ostanite doma – poručio je.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist