Politika

FRANKOVIĆ: ‘Dujmović se pogubio i zaboravio da je još uvijek na čelu HEP-a HNS-ov direktor’

Već je postalo uobičajeno da kandidat HNS-a za gradonačelnika Valentin Dujmović iznosi neistine nastojeći baciti ljagu na Hrvatsku demokratsku zajednicu – naveo je u priopćenju za medije HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Mato Franković. Franković je, naime, uputio svoju reakciju na današnju konferenciju za medije Dujmovića vezano za dvoranu u Komolcu.

-Ovaj put iznio je notornu neistinu kako HDZ želi iseliti DVD Komolac i prostor dvorane, kako bi tamo smjestio skladište HEP-a. Naime, Dujmović manipulira s javnošću svjesno iznoseći neistine, iako mu je jako dobro poznato kako je predsjednik uprave HEP-a osoba koju je upravo Dujmovićev HNS imenovao i s kojom su on i bivši gradonačelnik dogovorili sve vezano za prostore u Komolcu.

HDZ nema nikakve veze s tim, a odgovore na pitanja zašto se sve ovo događa s tim prostorom treba dati Dujmović. Ponavljam, radi se o HNS-ovom kadru, koji još uvijek obnaša dužnost predsjednika uprave HEP-a i o osobi s kojom je Dujmović dogovarao ovaj projekt.

Neka dakle, objasni građanima što su oni to dogovorili i neka objavi ugovor o korištenju prostora između HEP-a i Grada Dubrovnik. Jer, teško je povjerovati da su bez ikakvog dokumenta uložili najmanje 700 tisuća kuna u dvoranu i vatrogasni prostor – priopćenje je Mata Frankovića.

 

Pročitajte još

VLAHUŠIĆ OŠTRO Prije će deva kroz iglene uši, nego što će se napraviti Arena Lapad

Dulist

Andro Vlahušić: ‘Lex Vlahušić’ projekti ove su godine proračunu donijeli 120 milijuna kuna

Dulist

Objavljeni privremeni neslužbeni rezultati za Gradski kotar Lapad!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija