Grad

Franković: Dubrovnik teži stvaranju kvalitetne sredine koja će djeci omogućiti lijepo, sigurno i sretno odrastanje

Tradicionalna manifestacija Dječji tjedan održava se diljem Hrvatske pod motom ‘Ljubav djeci prije svega’ do nedjelje, 9. listopada. Tom prigodom gradonačelnik Mato Franković i predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica primili su danas u Velikoj vijećnici predstavnike Društva naša djeca Dubrovnik i Dječjeg gradskog vijeća.
Franković je izrazio zadovoljstvo današnjim susretom istaknuvši kako gradska uprava posebnu pozornost posvećuje upravo djeci i onim najmlađima, donose iz Grada Dubrovnika u priopćenju. Naglasio je da je fokus djelovanja i dalje usmjeren na realizaciju projekata i sadržaja (parkova, igrališta) primjerenim i uređenim za mlade naraštaje i ispunjavanje njihovih svakodnevnih potreba, misleći pritom na igru i zabavu. Dodao je kako Grad Dubrovnik teži stvaranju jedne kvalitetne sredine koja će djeci omogućiti lijepo, sigurno i sretno odrastanje.
U ovoj prilici Potrebica je pohvalio kontinuirani rad Društva naša djeca Dubrovnik koji ulažu napore u rješavanje dječjih problema i angažiraju se u kontekstu uloge djece u Dubrovniku, njihova razvoja i uključivanja u različite programe i aktivnosti.
Predstavnici Dječjeg gradskog vijeća i Društva naša djeca uputili su pitanja, prijedloge i želje koje bi osnovnoškolcima i srednjoškolcima znatno olakšali ispunjavanje obaveza.

Pročitajte još

Mirna Batistić; ravnateljica Instituta za more i priobalje: ‘Stanje u našem moru još uvijek je ne dobro, ne zadovoljavajuće, nego odlično!’

Mia Njavro Banić

Jelka Tepšić odlikovana Križem Reda za civilne zasluge Kraljevine Španjolske

Dulist

Ovo su najbolji dubrovački doktori!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija