Grad

FRANKOVIĆ CLIA će nam biti savjetodavni partner za gradnju cruise terminala

Gradonačelnik Mato Franković na svome je Facebook profilu obavijestio javnost kako će CLIA biti savjetodavni partner Gradu prilikom planiranja izgradnje novog cruise terminala.
-Od trenutka kada smo započeli suradnju s CLIA-om započele su promjene po pitanju upravljanja cruise turizmom u našem Gradu. Od uspostavljanja dnevnih limita u broju istovremenih dolazaka kruzera, preko uvođenja cruise taxi pa sve do povećanja kvalitete pružene usluge cruise gostima.
Na sastanku s predsjednicom CLIA-e gđom Kelly Craighead dogovorili smo nastavak daljnjih aktivnosti. CLIA će biti savjetodavni partner Gradu po pitanju gradnje novog terminala za brodove na kružnim putovanjima i to će biti prva takva suradnja CLIA-e s jednim Gradom – napisao je gradonačelnik.

Također je podsjetio kako je prvi sporazum o razumijevanju kojeg je CLIA potpisala s jednim gradom upravo bio onaj s Dubrovnikom, a danas nas mnogi u tome slijede.

-Naša suradnja nastavit će se i po pitanju brže komunikacije Luka Gruž – Pile sve s ciljem nastavka povećanja kvalitete pružane usluge. Vjerujem kako će vrlo skoro Dubrovnik zauzeti važno mjesto na karti homeport gradova, a to značajno povećava mogućnosti razvoja različitih gospodarskih grana u našem Gradu – zaključio je.

Pročitajte još

ODRŽIVOST U TURIZMU Održana radionica u sklopu SUSTOUR projekta

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

TURISTIČKI PROMET U DUBROVNIKU Ostvarene sjajne brojke u prvih pet mjeseci

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija