Grad

FRANKOVIĆ ČESTITAO BIJAČU ‘Neka ti ovo priznanje bude motivacija i poticaj u daljnjem radu’

FRANKOVIĆ ČESTITAO BIJAČU 'Neka ti ovo priznanje bude motivacija i poticaj u daljnjem radu'

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Marku Bijaču, kapetanu Jug Croatia osiguranja i vrataru hrvatske reprezentacije, povodom priznanja za najboljeg vaterpolista u Europi, a koje mu je dodijelilo Europski savez vodenih sportova.

Tekst čestitke nalazi se u nastavku:

Dragi Marko,

Čast mi je i zadovoljstvo u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno ime uputiti najiskrenije čestitke povodom osvajanja velikog priznanja – titule najboljeg vaterpolista u Europi.

Već odavno za sve nas, ti i brojni tvoji suigrači koji ste odrasli u našem Jugu i rasli s njim i našim Gradom, ste najbolji ne samo u Europi nego i na svijetu, a svakom svojom novom pobjedom to i potvrđujete.

Iznimno mi je drago i ponosan sam što je i Europski savez plivačkih sportova prepoznao tvoj izniman talent, ali i veliki trud, rad i upornost koji ulažeš u svakoj utakmici kako kao kapetan Juga tako kao i najbolji vratar hrvatske vaterpolske reprezentacije.

Neka ti ovo priznanje bude motivacija i poticaj u daljnjem radu, a mi se iskreno radujemo svakom tvom novom uspjehu i svakoj novoj pobjedi.

S poštovanjem

Gradonačelnik Grada Dubrovnika

Mato Franković

Pročitajte još

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

UČENICE OŠ MOKOŠICA Petra i Lucija idu na državno natjecanje iz hrvatskog jezika

Dulist