DuList IN

FOTO/VIDEO Nezaboravan koncert virtuoza Maksima Mrvice na plaži Presidenta

FOTO/VIDEO Nezaboravan koncert virtuoza Maksima Mrvice na plaži Presidenta

Svjetski poznati pijanist i virtuoz Maksim Mrvica je svojim jedinstvenim klasičnim i crossover izvedbama oduševio brojnu publiku koja ga je došla poslušati na plažu hotela Valamar Dubrovnik President.
U jedinstvenom ambijetu plaže ovog hotela publika je uživala u vrhunskom nastupu i neprocjenjivom iskustvu jedinstvene glazbene priče Maksima Mrvice. Njegovi koncerti i nastupi uvijek donose posebnu energiju, a njegove izvedbe ostavljaju bez daha.

Ništa se manje i ne može očekivati od glazbenika čiji su albumi prodani u više od 4 milijuna primjeraka u čak 57 zemalja širom svijeta. Iznimno popularan u cijelom svijetu, Maksim Mrvica svakim novim koncertom potvrđuje svoj zvjezdani status.

Spomenimo i to kako je Maksim Mrvica na poseban način povezan s Dubrovnikom, a o čemu najbolje svjedoči video spot iznimno uspješnog hita Exodus snimanog u Dubrovniku kojeg je i sam često spominjao azijskim obožavateljima kao jedan do najljepših gradova na svijetu.

Ukoliko niste večeras bili dio njegovog spektakularnog koncerta, u našoj fotogaleriji pogledajte tko je bio i koga su najbrži pijanistički prsti svijeta uveli u čarobnu glazbenu priču.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist