DuList IN

FOTOGALERIJA Tko je slušao Damira Urbana na plaži Hotela Palace

Sinoćnji koncert Urbana & 4 doslovno je zatresao dubrovačku plažu Hotela Dubrovnik Palace. Uklapajući se perfektno u ambijent Vala Beach kluba – pod strmim stijenama uz obalu – koncert je zvučao još dramatičnije a i scena je izgledala još teatralnija.

Prisutan na hrvatskoj glazbenoj sceni već više od 30 godina kao frontman Laufera i poslije dio Urban & 4, Damir Urban je sinoć pred dubrovačkom publikom nastupio sa jasnim umjetničkim integritetom i vizijom. Kombinirajući teški zvuk rocka s hrđom grungea i plesnim “house” ritmovima, Urban koji je ipak prvi na ovim prostorima zakoračio u moderni pop, održao je jedinstveni rock koncert u kojem su uživali brojni Dubrovčani.

Vjeran svom ekstravagantnim imidžu, Urban je i sinć dokazao kako posjeduje istančan smisao za dramaturgiju i neponovljivu karizmu.

Koncert Urbana & 4 održan je u sklopu programa ‘Zvijezde pod zvijezdama’ koju Jadranski luksuzni hoteli organiziraju trinaest godina zaredom tijekom ljetnih mjeseci.

Sljedeći koncert u sklopu programa je ujedno i završni – koncert Tonija Cetinskog koji će se održati 24. kolovoza u Vala Beach Club-u Hotela Dubrovnik Palace.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Matko i Brane zagrijali atmosferu na Vojnoviću

ZAVRŠNI KONCERT HUMANITARNE AKCIJE Marko Kutlić večeras za Luciju Tevšić!

Dulist

Hoće li Korčulanin Petar Šegedin biti prvi hrvatski ‘Superstar’?

Dulist