Aktualno

FOTOGALERIJA Stigle striptizete!

FOTOGALERIJA Stigle striptizete!

Tvrđava Revelin je u svojoj povijesti bila dosta toga – od fortifikacijske utvrde, do napuštenog objekta, središte Republike, državna riznica, potom kombinacija noćnih klubova/muzeja/restorana, a odnedavno ima i sasvim novu namjenu– klub za gospodu, odnosno striptiz bar.

Slijedom glasina kako su se u Gradu pojavile ‘noćne dame’ naša ekipa krenula je u istragu. Nakon nekoliko dana potrage, telefonskih poziva i inih radnji naišli smo na ipak malo drugačiji scenarij. U pratnji voditelja novootvorenog kluba spustili smo se u ‘fotopatrolu’.

Pred samo otvaranje u ponoća ništa ne da naslutiti kako se u podrumskim prostorima onoga što je danju restoran otvara skroz jedna drugačija ponuda. Vanka nema neonskih znakova, vrištećih reklama, velikih putokaza…tek hostesa koja dobronamjernim prolaznicima nudi letke s egzotičnom ponudom.

Niza skaline donjeg Revelina spuštali smo se već puno puta (što privatno, što poslom), no ovaj puta ipak je drugačije. Nema glasne glazbe, gužve, i domaće ekipe u gradskim ćakulama. Vrata koja se otvaraju ispred nas budno nadzire oko kamere, a cijeli prostor već na prvi pogled ispunjen je kombinacijom crne tkanine i crvenih ‘ledica’. Prigodno…

Na što je sve naišla naša ekipa pročitajte u tiskanom izdanju duLista, a dotada bacite oko na fotogaleriju našeg Zvonimira Pandže…

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist