DuList IN

FOTOGALERIJA Ovako to radi Playone

FOTOGALERIJA Ovako to radi Playone

U Culture Culbu Revelin ova subota bila je rezervirana je za veliki spektakl poznatog hrvatskog producentskog dvojca PlayOne (Darko Juranović “D’Knock” i DJ Fresh Jay), koji svojim singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijezdama, te spektakularnim koncertima na visokom nivou pune klubove i osvajaju publiku svakog podneblja, a iz dana u dan potvrđuju status megapopularnog producentskog tima.

Svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima, PlayOne uvijek iznova zapali atmosferu do sitnih jutarnjih sati gdje god da se pojave.
Bivši član megapopularne dance skupine ET, koja je 90-tih bila na vrhu regionalne scene, Darko Juranović “D’Knock” udružio je snage sa DJ Fresh Jay-om jednim od ponajboljim DMC DJ-a u svijetu, koji je na svjetskom natjecanju DMC osvojio zavidno 4. mjesto, a 7 puta bio u Top 20. Kao producenti i autori D’Knock & DJ Fresh Jay surađivali su sa najpoznatijim imenima hrvatske glazbene scene kao što su Nina Badric, Divas, Tony Cetinski, Cubismo, Bolesna Braca i dr. Budući da su godinama klesali zanat, između ostalog, surađujući i s nekim od najznačajnijih svjetskih glazbenih imena, kao što su “kraljica house glazbe” Barbara Tucker, zatim renomirani glazbeni producent i dobitnik Grammyja, Andy Wright, frontman popularnog Simply Reda – Mick Hucknall i mnogi drugi, D’Knock i DJ Fresh Jay znaju kako to rade najveći majstori svjetske glazbene scene.

Uostalom najbolje da bacite oko na našu galeriju.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist