Grad

FOTO Vijenci i cvijeće za sve poginule na moru

Spuštanje vijenaca s broda Tirena u more u znak sjećanja na poginule na moru održalo se i ove godine, na dan 30. obljetnice srpsko-crnogorske agresije na Dubrovnik i jug Hrvatske. U miru i u molitvi, prisjetili su se onih koji su svoje živote dali na Oltar domovine.

Sveta misa
Sveta misa za sve poginule u Domovinskom ratu služit će se u Male Braće u 19 sati. Večeras se, s početkom u 20 sati prikazuje i film ‘Od Toga Dana’ autorice Slavica Šnur.

Inače, program obilježavanja 30. obljetnice herojske obrane Dubrovnika objedinit će niz događanja od prezentacija multimedijskog karatkera, predstavljanja knjiga, projekcija dokumenatarnih filmova, izložbi kojim će se građanima Dubrovnika i svim posjetiteljima slikovito i rječju predstaviti vrijeme velikih stradanja i  ljudskih gubitaka u Domovinskom ratu.

Pročitajte još

‘PRETUŽNO JE KAKO NAM UNIŠTAVAJU GRAD’ Turistkinja ‘zgrabila’ stolicu i njome udarala po izlogu u Širokoj ulici

Dulist

[KORISTAN SAVJET NAŠEG SUGRAĐANINA] Vozačka nekultura i neuvažavanje drugih sudionika u prometu

Dulist

Isplaćene subvencije za podstanarstvo, 250 tisuća kuna za 196 korisnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija