Aktualno

FOTO/VIDEO Vatrogasci uklanjaju stari i dotrajali bor na Vojnoviću

FOTO/VIDEO Vatrogasci uklanjaju stari i dotrajali bor na Vojnoviću

Kako su iz Grada Dubrovnika i najavili, iza 17 sati započeli su s uklanjanjem stabala u Ulici Iva Vojnovića kod kućnog broja 34 G.

JVP Dubrovački vatrogasci ogradili su područje trakom te je na snazi sve do ponoći privremena prometna regulacija. U sklopu ove akcije uklonjen je i stari, osušeni i dotrajali bor kod ‘City Cafea’ koji je već dulje vrijeme predstavljao potencijalnu opasnost za prolaznike s obzirom da je ‘podlegao zubu vremena, a o čemu je DuList već pisao u ovotjednom tiskanom izdanju.

— Upoznati smo sa situacijom, naši su inženjeri bili na terenu te ustanovili da je bor potpuno suh te da mu je vrijeme za uklanjanje. Trenutno pregovaramo s JVP Dubrovački vatrogasci kako bismo ga uklonili tijekom noći jer ćemo u svakom slučaju na dva do tri sata morati zatvoriti promet. Međutim, čekamo da se i situacija u prometu malo smiri jer zbog radova u Vukovarskoj ulici sav promet teče preko Vojnovića. U koordinaciji smo s kooperantima, Upravnim odjelom za promet i komunalnim odjelom. Ako nas posluži vrijeme, bor ćemo ukloniti do kraja tjedna – istaknula je za DuList Majstorović.

Podsjetimo, prema obavijesti Grada od 17 do 24 zauzimat će se do sjevernog prometnog traka u dužini od cca 50 metara te će se postaviti svjetlosna signalizacija.

Prometnu suglasnost za uvođenje privremene prometne signalizacije rješavajući po zahtjevu JVP Dubrovački vatrogasci izdao je UO za premet Grada Dubrovnika.

Mole se građani na pridržavanje ove privremene regulacije prometa.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist