Sport

[FOTO/VIDEO] SPORTSKI SPEKTAKL Filip Milanović i Lukrecija Krstičević najbrži na utrci 5K

[FOTO/VIDEO] SPORTSKI SPEKTAKL Filip Milanović i Lukrecija Krstičević najbrži na utrci 5K

Filip Milanović iz AK Crvena zvezda pobjednik je 5K utrke građana koja se ove nedjelje održala sa startom na Stradunu. Pet je kilometara istrčao s vremenom 18:39. U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Lukrecija Krstičević iz Rukometne akademije Jerkovac s vremenom 21:57.

Drugo mjesto u muškoj konkurenciji osvojio je Alen Memić iz kluba Capital Runners 387 s vremenom 18:56, dok je treće mjesto zauzeo Sanel Uzunović iz Infobipa s vremenom 20:25. Druga u ženskoj konkurenciji je Alisa Aliti Vlašić iz Škole trčanja Dubrovnik koja je kroz cilj prošla s vremenom 22:42, a treća je Irma Kristić iz Škole trčanja Sanus Motus s vremenom 23:09.

Inače, sportski spektakl Du Motion ušao je ove nedjelje u svoj drugi dan. Trkači iz čak 43 zemlje svijeta, ali i brojn naši sugrađani jedva su dočekali okušati se u već tradicionalnom Dubrovačkom polumaratonu. Za naše sugrađane posebno je ‘rezervirana’ utrka na pet kilometara koja se ove godine trči za Društvo multiple skleroze Dubrovačko-neretvanske županije.

‘Rijeka’ od više od 1200 trkača u sklopu Dubrovačkog polumaratona startala je sa Straduna i uputila se istrčati ukupno 21,1 kilometar. Nastavili su Ulicom sv. Dominika, prošli vrata od Ploča, istrčali na Pile, preko Puta od Republike nastavili su u Vukovarsku, obalom dalje preko Sustjepana, Čajkovića sve do Rožata gdje su se okrenuli te se istom rutom vratili na našu najljepšu ulicu. Pet minuta nakon njih na 5 k utrku uputili su se i naši sugrađani. Uživajte u našoj fotogaleriji s ovog sportskog spektakla!

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist