Aktualno

FOTO/VIDEO Mali Primorci, državni prvaci u poznavanju prometnih propisa!

FOTO/VIDEO Mali Primorci, državni prvaci u poznavanju prometnih propisa!

Vesela atmosfera vladala je danas u Osnovnoj školi Primorje Smokovljani gdje je održano službeno proglašenje prvaka u 9. državnom natjecanju ‘Prometna učilica’ o poznavanju prometnih propisa.

Naime, maleni Primorci s osvojenih 3298.73 bodova zasluženo su zasjeli na prvo mjesto. Vrijedi spomenuti kako je u ovom online natjecanju sudjelovala 291 škola i 9700 učenika koje svake godine organizira Ministarstvo unutarnjih poslova. Službeni predstavnik MUP-a Slavko Ivanković uručio je djeci diplome, a osvojili su i vrijednu nagradu – laptop.

Ravnatelj škole Zlatko Volarević izuzetno je ponosan na pobjedu, a otkrio je i zašto ona ima posebnu draž.

– Kao što vidite, oko naše škole nema niti jedan kružni tok, semafor, zebra… Dakle, sve ono u čemu su se djeca zapravo natjecala, poznavanju prometnih propisa i znakova. Nažalost, djeca ako bi to sve htjela vidjeti, moraju otići u 55 kilometara udaljeni Dubrovnik. Sve je to bilo virtualno, i daje draž ovakvoj jednoj pobjedi – istaknuo je Volarević.

Na samom kraju počastili su nas pjesmom ‘Primorje prvaci!’ Čestitke svim osnovnoškolcima koji su sudjelovali u ovom natjecanju!

​​

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist