DuList IN

[FOTO/VIDEO] LJUBAV, SREĆA, POZITIVA U Verandi se kuha cijeli dan, pridružite se humanitarnoj akciji!

[FOTO/VIDEO] LJUBAV, SREĆA, POZITIVA U Verandi se kuha cijeli dan, pridružite se humanitarnoj akciji!

Počela je hvalevrijedna humanitarna akcija ’24h bez kompromisa’. Već petu godinu zaredom Maja i Mirko Andrić, naši Pozitivci kuhaju u Verandi i skupljaju novac za naše najmlađe. Ovoga puta akcija se održava na novoj lokaciji, u Orašcu u sklopu Hotela Dubrovački Vrtovi Sunca. U restoranu Veranda 2.0 razne delicije se spravljaju već od ranih jutarnjih sati, točnije od 6 pa sve do nedjelje, 27. studenog do 6 sati ujutro.

Gosti neće konobi plaćati hranu i piće, već novac doniraju za kupovinu uređaja potrebnih za rad odjela Opće bolnice Dubrovnik koji brinu djeci. Za sve one koji nemaju vremena za doći, ekipa iz Verande je omogućila kupljenje i dostavu hrane.

-Kuhamo i skupljamo novce za kupovinu uređaja potrebnog za dječje odjele Opće bolnice Dubrovnik – naglasili su Maja i Mirko. U prethodnim akcijama su kupljena dva CTG uređaja, monitor vitalnih funkcija za nedonoščad, stol za reanimaciju novorođenčadi te još jedan CTG uređaj.

Njihovu akciju podržati uplatom na račun Humanitarne Udruge Saudade HR8324020061100952123 ili osobno u restoranu na sami dan.

-Svaka kuna je dobrodošla. Svi ste dobrodošli. Pozivamo ljude na širenje jedne lijepe ljudske priče. Idemo biti još jači i pomoći onima najmlađima – rekli su.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist