Sport

[FOTO/VIDEO] KAOS NA POLJUDU Navijači probili ogradu i upali na teren, igrači pobjegli!

PXL 030424 112539706
03.04.2024., stadion Poljud, Split - SuperSport Hrvatski nogometni kup, polufinale, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon završetka utakmice, frustrirani navijači Hajduka sa sjevera upali su na travnjak. Njih nekoliko stotina otvorilo je vrata sjeverne tribine s očitom namjerom da se obračunaju sa igračima Dinama koji su slavili ispred južne tribine.

Vidjevši maskirane navijače kako trče prema njima, gostujući nogometaši su pohitali prema svlačionici, čime je izbjegnut još teži incident, pišu Sportske novosti. 

Pristaše Hajduka na tribinu su vratile brojne policijske snage koje su stigle na teren, a potom je krenuo obračun s policijom. Gađali su policajce istrgnutim sjedalicama sa sjevera, pri čemu je uništeno više stotina sjedalica. Sjever se nije smirio ni 15-ak minuta nakon utakmice, dugo je potrajalo gađanje policije, koja je na atletskoj stazi čuvala da izgrednici opet ne uđu na teren.

Nema nikakve sumnje, veliki nered imat će težak sankcijski epilog za Bijele, splitski klub sigurno čeka rigorozna disciplinska kazna.

Videozapise s Poljuda pogledajte ovdje.

Foto Ivo Cagalj, Sime Zelic/PIXSELL

 

Pročitajte još

BADMINTON Mia Čerjan i Nikolina Kabiček zlatne na sveučilišnim igrama u Istanbulu

Dulist

MEĐUNARODNI TURNIR Dvanaest medalja i dva pehara za Taekwondo klub Shark

Dulist

Najmlađi nogometaši NK Župa dubrovačka prvaci županije

Dulist