Aktualno

[FOTO/VIDEO] JUGO, ŠIJUN, KIŠA… Saniraju se posljedice nevremena koje je pogodilo Grad, oštećeni i krovovi

[FOTO/VIDEO] JUGO, ŠIJUN, KIŠA... Saniraju se posljedice nevremena koje je pogodilo Grad, oštećeni i krovovi

Djelatnici Vrtlara te pripadnici JVP Dubrovački vatrogasci i dalje su na terenu te saniraju posljedice nevremena koje je sinoć pogodilo Dubrovnik. Olujno jugo sa šijunom i obilnom kišom ostavilo je traga.

Djelatnici Vrtlara trenutno rade na uklanjanju čempresa na području Pila, točnije na ‘Paščari’. Vatrogasci su podno Lovrjenca gdje raščišćavaju prolaz i uklanjaju borove koji su iščupani iz korijena. Postavljena je traka i tim se dijelom trenutno ne može prolaziti. Kako saznajemo s terena, na nekim je krovovima kuća nastala šteta, a na pojedinim mjestima popucali su i električni vodovi.

Dosad su vatrogasci na području grada imali ukupno šest intervencija.

Foto: Zvonimir Pandža

[FOTO/VIDEO] JUGO, ŠIJUN, KIŠA... Saniraju se posljedice nevremena koje je pogodilo Grad, oštećeni i krovovi [FOTO/VIDEO] JUGO, ŠIJUN, KIŠA... Saniraju se posljedice nevremena koje je pogodilo Grad, oštećeni i krovovi [FOTO/VIDEO] JUGO, ŠIJUN, KIŠA... Saniraju se posljedice nevremena koje je pogodilo Grad, oštećeni i krovovi [FOTO/VIDEO] JUGO, ŠIJUN, KIŠA... Saniraju se posljedice nevremena koje je pogodilo Grad, oštećeni i krovovi

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist