Grad

[FOTO/VIDEO] Gradonačelnik Franković s djecom obišao znanstvene eksponate na Batali!

Drago mi je da DURA kroz europski projekt unaprjeđuje i ovaj i park Luja Šoletića. Nadam se da će biti još i više ovakvih aktivnosti u parkovima, ali i još više parkova kako biste imali jedan lijepi prostor za igru, a istovremeno razvijali svoje znanje – gradonačelnik Mato  Franković poručio je ovog utorka okupljenima, ponajprije djeci, u Parku nevinih žrtava na Batali. Tamo su, u okviru europskog projekta ‘WONDER’, postavljeni edukativni eksponati prilagođeni dječjem uzrastu, a čije je osnovna svrha unaprijediti postojeću te razviti dodatnu infrastrukturu za zabavno-edukativno-rekreacijske potrebe djece. Ta mlada publika danas je pokazala izniman interes za eksponatima i tome opravdala njihovo postavljanje.

‘WONDER’ je projekt potkrijepljen krilaticom ‘Child friendly destinations’ kojeg provodi Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA, a podržava nove turističke ponude upućene djeci i obiteljima.

Uz znanstvene eksponate postavljene na Batali, vrijedi spomenuti kako su kao dodatna atrakcija namijenjeni najmlađim sugrađanima znanstveni eksponati postali i dio parka Luja Šoletića u Gružu.

Pročitajte još

TRAVA, KOROV, DRAČA Sve se zeleni, samo na krivim mjestima

Dulist

Katarina Milat Kralj nova je direktorica Dubrovačke baštine

Dulist

U LIPNJU U Dubrovniku ostvareno 247 posto više dolazaka u odnosu na isto razdoblje lani

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija