AktualnoUrednički izbor

[FOTO/VIDEO] DOBRO DOŠLI, PRVAŠIĆI Vi ste prave zvijezde danas!

[FOTO/VIDEO] DOBRO DOŠLI, PRVAŠIĆI Vi ste prave zvijezde danas!

Povodom početka nove školske godine, ali i dočeka prvašića, u dubrovačkim osnovnim školama u ponedjeljak se održao poseban program. Posebno lijepo i zabavno bilo je danas u Osnovnoj školi Ivana Gundulića. Stariji učenici škole, u suradnji sa svojim učiteljicama, zapjevali su, igrali igrokaze i uputili poseban pozdrav malim prvašićima.

-Učitelji, kao i ostali zaposlenici Osnovne škole Ivana Gundulića dočeluju vas s radošću i otvorena srca. Djeca su ljepota svijeta i baš poput slova abecede, svi ste različiti. Ali svi ste podjednako važni, podjednako vrijedni, podjednako lijepi. Pred vama je novi put, samo hrabro naprijed. Sve se može kad se hoće. Uz vas će biti vaše učiteljice i vaši roditelji. Sigurna sam da ćemo mi odrasli dati sve od sebe kako biste uspješno svladali puteve učenja i znanja i sigurno i sretno rasli. Draga djeco, neka je što više osmijeha na vašim licima u novom razdoblju koje je ispred vas. Čestitam što ste od danas đaci prvaci Osnovne škole Ivana Gundulića – istaknula je ravnateljica škole Vedrana Elez.

Gradonačelnik Mato Franković rekao je djeci da će stvoriti uspomene u školi koje će nositi sa sobom u budućnosti.

-Svi se sjećaju svog prvog dana škole, to nitko ne zaboravlja. Želim da lijepo uživate, puno uživate, igrate se – naglasio je.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist