Grad

FOTO Vatrogascima nova cisterna

Primopredaja nove cisterne za prijevoz pitke vode, koju je Grad Dubrovnik dobio na korištenje od državnih robnih zaliha, održana je u srijedu poslijepodne u prostorima JVP Dubrovački vatrogasci.

Primopredaji cisterne vrijedne 1,5 milijuna kuna prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, ujedno i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika, te zapovjednik postrojbe Stjepko Krilanović, pišu iz gradske uprave.

Tom prilikom, gradonačelnik Vlahušić je zahvalio Vladi na donaciji cisterne, koja je osuvremenila vozni park Javne vatrogasne postrojbe. -„Uložili smo dodatne napore pa smo, što vlastitim sredstvima, što sredstvima Vlade, u 2015. godini predvidjeli ukupno tri milijuna kuna za vatrogasnu opremu“, rekao je gradonačelnik Vlahušić, najavivši da već idući tjedan stiže još jedna manja cisterna, pogodna za teže pristupačna područja, te dio nove opreme. Pohvalio je predani rad zapovjednika Krilanovića i zamjenika Raguža koji je rezultirao „nikada većom razinom sigurnosti“.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika i zamjenik gradonačelnika Raguž dodao je kako Grad Dubrovnik izdvaja najveća sredstva u Hrvatskoj za vatrogastvo.

Zapovjednik Krilanović pohvalio je suradnju s Gradom Dubrovnikom i ovogodišnja ulaganja u opremu poput novih kaciga, čizama, uniformi i rezervnog alata za tehničke intervencije. Zahvalio je gradonačelniku na angažmanu pri nabavki novog vozila.

Pročitajte još

Donacijom Sebastiana Ćwika, vlasnika ‘Titove vile’, oprema se gruški dom umirovljenika

Dulist

BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

Dulist

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija