Aktualno

FOTO Uručene zahvalnice sudionicima desete ‘Dubrovačke trpeze’

FOTO Uručene zahvalnice sudionicima desete 'Dubrovačke trpeze'

Gradonačelnik Mato Franković uručio je zahvalnice za dugogodišnju uspješnu suradnju sudionicima humanitarne gastronomske manifestacije ‘Dubrovačka trpeza 2017’ u četvrtak ujutro u restoranu Mimoza.

– Nakon ove duge i uspješne sezone, u ime Grada Dubrovnika zahvalio bih se svima onima koji su doprinijeli da naš grad bude prepoznat, siguran i čist, ali i da ima vrhunsku gastronomsku ponudu, što je i pokazano na ‘Dubrovačkoj trpezi’. Ovakva manifestacija humanitarnog karaktera dokaz je društveno odgovornog poslovanja kakvo je poželjno razvijati i kroz nove projekte – istaknuo je Franković i dodao kako Grad Dubrovnik želi i treba biti partner svima.

– Zajedno smo jači, zajedno doprinosimo kvalitetnijem turističkom brendu Grada – zaključio je Franković.

– Zaista mi je drago da ovaj projekt na najljepši mogući način objedinjuje grad, županiju, ugostitelje, hotelijere, vinare kao i sve one koji rado žele pokazati što Dubrovnik zapravo jest – rekla je direktorica TZ grada Dubrovnika Romana Vlašić.

Na jubilarnoj desetoj ‘Dubrovačkoj trpezi’ prikupljeno je dosad najviše sredstava, točnije 65.230 kuna za ‘Udrugu za školovanje pasa vodiča’ i udrugu ‘Poseban prijatelj’.

Pročitajte još

Gradonačelnik Franković čestitao pravoslavni Uskrs

Dulist

Vatrogasci, sretan vam dan vašeg zaštitnika!

Dulist

Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete?

Dulist