Kultura

FOTO ‘Tuđe haljine’ u Galeriji Otok

Čega se sjećamo, a što je ostalo u kontra kadru kojeg nema u našem pamćenju? Može li se nešto od toga prepoznati u novinskim reklamama iz novina objavljivanih u Srbiji i Hrvatskoj devedesetih?

Kako smo doživljavali nekada, a kako danas, patriotske pjesme koje je pjevao omiljeni dječji zbor „Kolibri“? Dio je pitanja koja se provlače kroz neke od radova umjetnika, mahom iz Beograda, koji su se izložbom ‘Tuđe haljine’ predstavili dubrovačkoj publici u Galeriji Otok Art radionice Lazareti.

Na izložbi su sudjelovali Grupa Škart, Goranka Matić, Doplgenger, Vladimir Miladinović, Ana Adamović, Srđan Keča, Andrea Palašti, Jelena Mijić, Boris Burić, Igor Hofbauer i Bora Ćosić.

Naziv izložbe je naslov pjesme grupe Škart nastale 2008. u kratkom, osobnom dijalogu s Arsenom Dedićem, koji se u formi video rada prvi put prikazao javno u okviru izložbe.

Pročitajte još

Predstavljanje knjige ‘Libreta iz ostavštine Luke Dropca u Znanstvenoj knjižnici Dubrovnik’

Dulist

OVOG ČETVRTKA U TEATRU ‘Prvih 50 godina – Tonko Jović u Gradu i o Gradu’

Dulist

PREDSTAVA ZA NAJMLAĐE Upoznajte čuvare mašte koji istražuju površinu Sna!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija