Kultura

FOTO S ‘Devetom ovčicom’ dječica prevladala strah od škole!

Lutkarska predstava za djecu „Deveta ovčica“ književnice Silvije Šesto prikazana je u ovog petka u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

U ovoj predstavi mladi glumci i lutke ispričali su zanimljivu i smiješnu priču o dječaku koji se bojao svog prvog susreta sa školom dok su djeca u publici naučila kako prevladati strah od škole, kao i svega novog i nepoznatog.

Druženje u knjižnici upotpunile su Hana Čerimagić-Sarić i Vikica Šipić pričanjem priča o mišu u knjižnici te vuku koji nije bio zadovoljan svojim izgledom.

Režiju „ Devete ovčice“ potpisuju Hana Čerimagić-Sarić i Carmela Grgurević, adaptaciju Vikica Šipić, a mali glumci dolaze iz osnovnih škola Lapad, Marina Getaldića i Ivana Gundulića.

Predstavu su organizirali Odjel za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad i Aster kulturno društvo u sklopu programa obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige.

Pročitajte još

Predstavljanje knjige ‘Libreta iz ostavštine Luke Dropca u Znanstvenoj knjižnici Dubrovnik’

Dulist

OVOG ČETVRTKA U TEATRU ‘Prvih 50 godina – Tonko Jović u Gradu i o Gradu’

Dulist

PREDSTAVA ZA NAJMLAĐE Upoznajte čuvare mašte koji istražuju površinu Sna!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija