DuList IN

FOTO Tko je uz Belana & Fiumense dočekao Novu 2015.?

Doček Nove godine u Dubrovačkim vrtovima sunca dugo će se pamtiti. U Soderini dvorani uz raskošna jela i piće te koncert Nena Belana & Fiumensa glamurozna zabava trajala je sve do zore.

Spektakularan program, zabavni sadržaji te novogodišnja svečena večera uz Belana & Fiumense učinila je ovaj doček najboljim mogućim uvodom u novu godinu za sve nazočne goste, njih više od 400 i time opravdala sva očekivanja jer plesali su svi do sitnih jutarnjih sati od početka pa do samog kraja koncerta pjevajući Belanove hitove iz svih faza njegove glazbene karijere, javljaju iz Dubrovačkih vrtova sunca.

Da gosti nisu samo vješti plesači, već i da imaju veliko srce, pokazala je humanitarna lutrija kojom je za Školu za djecu s posebnim potrebama pri Osnovnoj školi Marina Držića u Dubrovniku prikupljeno 6.850 kuna koja će zasigurno uljepšati 2015. godinu.

– Jako smo zadovoljni odazivom i popunjenošću hotela u ovom zimskom periodu. Sve do ožujka 2015. imamo u ponudi posebne zimske pakete sa brojnim zabavnim događanjima tijekom vikenda kako bi gosti mogli uživati u korištenju svih sadržaja koje resort nudi jer zima u Dubrovniku ima svoje čari. Što se tiče dočeka Nove godine posebno smo ponosni na tradiocionalnu humanitarnu notu kojom želimo omogućiti ljepši život onima kojima je to najpotrebnije – poručuju iz hotela.

Pročitajte još

Hoće li Korčulanin Petar Šegedin biti prvi hrvatski ‘Superstar’?

Dulist

Hrvatski dizajneri donirali haljine u sklopu aukcije, sva sredstva idu Društvu multiple skleroze

Dulist

[FOTO] BRAVO SVI! Na Torta partyju prikupljeno rekordnih 2500 eura

Dulist