Hrvatska

FOTO Tko je sve došao na predizborni skup Saveza za Hrvatsku?

Predizborni skup Saveza za Hrvatsku, Milan Kujundžić nositelj liste

U hotelu Lero predizborni skup povodom nadolazećih euroizbora održao je Savez za Hrvatsku.

Koalicija je to Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje (HDSSB), Akcije za bolju Hrvatsku (ABH), Autohtone Hrvatske seljačke stranke (A-HSS), HRAST – Pokret za uspješnu Hrvatsku, Hrvatske stranke prava(HSP), Hrvatska zora stranke naroda (HZ), Obiteljske stranke (OS) te Zavjeta za Hrvatsku (ZZH). Ipak Savez je vjerojatno najpoznatiji po nositelju ove liste, a riječ je o Milanu Kujundžiću, prvom čovjeku Hrvatske zore koji je osnovao tu stranku nakon raskola unutar HDZ-a kojeg je Kujundžić prije bio član.
-Treba razlučiti časno ime HDZ-a i elite bilo lokalne ili nacionalne koje su uništile stranku. Mislim da će jako puno glasača koji su glasovali za HDZ glasovati za nešto drugo. Očekujemo dva, a možda i tri zastupnika – odgovorio nam je Kujundžić na upit koliko HDZ-ovog izbornog kolača očekuje na izborima.
Na skupu se moglo vidjeti neke od članova lokalnih stranaka koje su dio Saveza za Hrvatsku, ali i neke bivše članove jakih ili malo manje jakih stranaka s juga Hrvatske poput primjerice bivšeg HDZ-ovca Nikše Trojanovića i HSP-ovca Miša Đuraša. Uostalom najbolje da sami provjerite u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Prvi rast stanovništva u Hrvatskoj nakon desetljeća iseljavanja

Dulist

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

IMATE LI I VI OVAKVA PRIMANJA? Prosječna plaća u Hrvatskoj je 1.324 eura

Dulist