Zanimljivosti

FOTO Svečano promovirani magistri i magistre Sveučilišta u Dubrovniku

faks 1007

Nakon svečanih promocija prvostupnika i prvostupnica, danas su se u Kampusu upriličile i svečane promocije magistara i magistra Sveučilišta u Dubrovniku. Također, svečano je promovirana i Sanela Omerčahić, poslijediplomandica specijalističkog poslijediplomskog studija Upravljanje marketingom u turizmu.

Diplome su dobili magistri i magistre Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i Odjela za umjetnost i restauraciju na svečanoj promociji održanoj u 11 sati, a potom i magistri i magistre Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu i Odjela za komunikologiju na svečanoj promociji održanoj u 14 sati.
Na svečanim promocijama nagradili su se i najbolji studenti Rektorovom nagradom i diplomama cum laude i summa cum laude.
Nagrađeni studenti su:

Božena Miljanić – dobitnica diplome cum laude s prosječnom ocjenom cijelog studija 4,57, te dobitnica Rektorove nagrade za najbolji uspjeh na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju u akademskoj 2013./2014. godini.

Milena Čebedžija – dobitnica diplome cum laude s prosječnom ocjenom cijelog studija 4,57, te dobitnica Rektorove nagrade za najbolji uspjeh na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju u akademskoj 2013./2014. godini.
Martina Karon – dobitnica diplome cum laude s prosječnom ocjenom cijelog studija 4,75.
Neven Peko – dobitnik diplome cum laude s prosječnom ocjenom cijelog studija 4,65.
Ivana Smilović – dobitnica diplome cum laude s prosječnom ocjenom cijelog studija 4,50.
Armina Džano – dobitnica diplome cum laude s prosječnom ocjenom cijelog studija 4,54.
Magdalena Marelja – dobitnica diplome summa cum laude s prosječnom ocjenom cijelog studija 5,00, te dobitnica Rektorove nagrade za najbolji uspjeh na Odjelu za komunikologiju u akademskoj 2013./2014. godini.

Pročitajte još

ŠTO RADITI U SLUČAJU PUKNUĆA GUME U VOŽNJI? Odmjereno kočiti i ne raditi nagle pokrete

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1947. Rođena književnica Tereza Buconić Gović

Dulist

NA ŠIPANU Treća međunarodna radionica o očuvanju kulturne i prirodne baštine

Dulist