Aktualno

[FOTO] SVEČANA PROMOCIJA Uručene diplome prvostupnicima i magistrima Sveučilišta u Dubrovniku

promocija studenata 2024 71

Svečane promocije završenih studenata prijediplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku upriličene su u petak 7. lipnja, ispred Studentskog doma.

U 18:30 održana je svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, Studija Povijest Jadrana i Mediterana te Stručnog studija Sestrinstvo.

U 20 sati održana je svečana promocija magistara struke/stručnih specijalista Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju uključujući magistre Double Degree diplomskog studija koji se izvodi sa Sveučilištem u Palermu, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju te Stručnog studija Kliničko sestrinstvo.

Banner 300x250 DU 1

Ukupno je promovirano 267 studenata, 102 magistra struke/stručna specijalista i 165 prvostupnika. Na svečanim promocijama dodijeljene su Rektorove nagrade, a najbolji studenti nagrađeni su i diplomama cum laude i summa cum laude.

Pročitajte još

Dubrovnik će za 40 mjeseci dobiti novi pročistač otpadnih voda ispod Petke

Dulist

VEDRAN KOSOVIĆ Ne smijemo upasti u klopku prihvaćanja prosječnosti!

Andrea Falkoni Račić

Općina Župa dubrovačka objavila Javni poziv udrugama iz kulture i socijale

Dulist