Sport

FOTO Studentski dan sporta na Stradunu

FOTO Studentski dan sporta na Stradunu

Drugi po redu Studentski dan sporta održan je danas na Stradunu.

Na ovoj manifestaciji, u organizaciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, Sveučilišta u Dubrovniku i DIU Međunarodnog sveučilišta u Dubrovniku, Dubrovčani i gosti grada okupljeni na Stradunu mogli su svjedočiti uličnoj utrci „RIT/ACMT Fun Run“ od Sponze Stradunom do Onofrijeve fontane i nazad, koja se održala petu godinu za redom, a u kojoj je nastupilo 170 studenata, srednjoškolaca i osnovaca, učenika od 5. do 8. razreda, dok je u organizaciji sudjelovalo više od stotinu studenata volontera.

Bilo je tu i košarke na jedan koš, juda, zumba fitnessa, gimnastike, plesa, ali i pokazne vježbe Hrvatske gorske službe spašavanja, koja se spustila iz Luže na Stradun, kao i zanimljivih ergometara, veslačkih simulatora veslanja.

Pokrovitelj manifestacije je bio Grad Dubrovnik, a sponzori Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatski Sveučilišni sportski savez Dubrovnik, Studentski centar Dubrovnik, Dubrovačke ljetne igre, Catering Flamingo, Hotel Ivka, Pekara Klas, Ledo, Jamnica, Pemo trade, Xmedia Dubrovnik, VIVA d.o.o. i Pekara Babić. Medijski pokrovitelji bili su Dulist, Radio Dubrovnik i Dubrovački vjesnik.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist